Rolgordijnen

Op zoek naar stijlvolle gordijnen om je huis gezellig te maken? Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis. Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd mooi én functioneel zijn. Je hebt keuze uit heel veel kleuren, designs en maten dus kom zeker eens langs!

Spelen met licht.

Licht is ontzettend belangrijk, maar wordt vaak over het hoofd gezien wanneer een interieur wordt vormgegeven. Te weinig licht maakt een ruimte klein en smal, terwijl te veel licht een ruimte overbelicht en onpersoonlijk maakt. Wij zijn experts in het vormgeven van licht en helpen je graag om van jouw huis de perfecte plek te maken.

Woodweave

Onze nieuwe Woodweave collectie

De dib Woodweave collectie filtert op unieke wijze het licht en is verkrijgbaar in een Roll-up versie en een vouwgordijn variant.

Je kunt bij ons kiezen uit vijf weefstructuren en maar liefst 32 natuurlijke kleuren. Verder kan je ook kiezen voor een decoratieve biesband om de zijkanten af te werken.

De gehele Woodweave collectie is gemaakt van Abachi FSC gecertificeerd hout. U bent dus gegarandeerd van verantwoord hout die voldoet aan de milieustandaarden en zorgt voor herbeplanting van de bossen.

Hebben wij uw interesse gewekt? Wij helpen u graag met advies, wellicht kunnen we u verassen met onze zorgvuldig samengestelde collectie.