Bamboo supreme

  • Trap restylen
  • Materiaal: Bamboo supreme

MOSO® Bamboo Supreme biedt een ruime keuze in bamboe lijnenpatronen en kleuren. De handzame planken bestaan uit twee lagen bamboe: een 4 mm toplaag en een onderlaag van dwars geperste strips.

Stabiele oplossing

De toplaag zorgt voor een lange levensduur. Met een totale dikte van 10 mm is de plank relatief dun ten opzichte van andere houten vloeren. Bij renovatie beperkt dit het hoogteverlies. Dun materiaal laat beter warmte door dan dikke planken en dit maakt Bamboo Supreme geschikt voor plaatsing op vloerverwarming.

MOSO® Bamboo Supreme is de juiste vloer voor wie hoge eisen stelt aan de levensduur, ecologie (bewezen CO2 neutraal) en stabiliteit van het materiaal. Dankzij de hoge stabiliteit is Bamboo Supreme ideaal toepasbaar in intensief gebruikte ruimtes.

Bamboe voordelen

Moso bamboe is één van de snelst groeiende planten op aarde. Hoewel reuzenbamboe formeel geen hout is maar een gras bezit deze wel uitstekende hardhout eigenschappen. Ontdek de voordelen die MOSO® bamboe producten voor uw project kunnen bieden!

Onuitputtelijke grondstof

Bamboe is een onuitputtelijke grondstof. Het groeit sneller dan welke plant dan ook: tot één meter per dag! Aangezien elk jaar de 4-5 jaar oude stammen worden geoogst, krijgen de jonge stammen meer ruimte om te groeien voor een nog grotere opbrengst. Tijdens de groei neemt Moso bamboe meer CO² op dan dat er wordt uitgestoten tijdens productie. Hierdoor zijn alle massieve MOSO® bamboe producten gegarandeerd CO² neutraal over de hele levenscyclus.

Natuurlijke schoonheid

Het meest opvallende kenmerk van MOSO® bamboe producten is zeker de natuurlijke schoonheid. De prachtige nerf geeft bamboe een uitgesproken uitstraling. In combinatie met de ruime keuze in verschillende stijlen, configuraties en kleuren is er altijd een MOSO® bamboe product verkrijgbaar dat aan uw wensen voldoet.

Meer informatie kunt u vinden op https://www.moso-bamboo.com/nl/