Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen en als je van een strak en modern interieur houdt. Je kunt panelen met verschillende transparanties en verschillende kleuren combineren. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm.

Als roomdivider en kastdeur


Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze zijn ook heel geschikt om op een speelse en creatieve manier één ruimte op te delen in twee. Naast het opsplitsen van een ruimte of het decoreren van je raam functioneert een paneelgordijn ook heel goed als kastdeur. Hiermee maak je jouw interieur bijzonder. Kijk voor de verschillende mogelijkheden ook in het lookbook

Heb je in dezelfde ruimte ook kleinere ramen? Kies voor die ramen dan een rolgordijn in dezelfde stof. bece® rolgordijnen zijn beschikbaar in dezelfde stoffen en kleuren als de paneelgordijnen. Zo blijft je interieur één geheel. Houd je van design?
Door je paneelgordijn af te werken met de aluminium onderlat krijgt het een modern aanzien.

Op maat gemaakt
Alle bece® paneelgordijnen worden op maat gemaakt zodat ze perfect in je raam passen. Kom voor advies bij ons langs in de winkel.